PENGURUSAN INTEGRITI ASSET

UNTUK TINDAKAN INDUSTRI

Solusi kembar digital sing dirancang kanggo ngoptimalake kegiatan inspeksi lan perawatan kanggo strategi sing luwih efisien ing penilaian integritas

ngobrol karo spesialis

PENGURUSAN INTEGRITI ASSET

UNTUK TINDAKAN INDUSTRI

Solusi kembar digital sing dirancang kanggo ngoptimalake kegiatan inspeksi lan perawatan kanggo strategi sing luwih efisien ing penilaian integritas

ngobrol karo spesialis

modul

Teknologi kita cocog kanggo macem-macem disiplin, golek solusi sing cocog kanggo proses sampeyan.

Manajemen lapisan

Integrasi Struktur

Integritas Peralatan

Pangopènan Listrik

Pangopènan Mesin

Manufaktur

Ngontrol

Kembar Digital online

Nggambarake lan ngapusi kembar digital sampeyan ing ngendi wae lan kapan wae. Pilih unsur sing bakal diteliti langsung ing model 3D, ngetrapake saringan akeh lan entuk kabeh informasi babagan sifat.

modul

Teknologi kita cocog kanggo macem-macem disiplin, golek solusi sing cocog kanggo proses sampeyan.

  • Manajemen lapisan

  • Integrasi Struktur

  • Integritas Peralatan

  • Pangopènan Listrik

  • Pangopènan Mesin

  • Manufaktur

golek demo

Ngontrol Kembar Digital sampeyan kanthi online

Nggambarake lan ngapusi kembar digital sampeyan ing ngendi wae lan kapan wae. Pilih unsur sing bakal diteliti langsung ing model 3D, ngetrapake saringan akeh lan entuk kabeh informasi babagan sifat.

golek demo

modul

Teknologi kita cocog kanggo macem-macem disiplin, golek solusi sing cocog kanggo proses sampeyan.

golek demo

Ngontrol Kembar Digital sampeyan kanthi online

Nggambarake lan ngapusi kembar digital sampeyan ing ngendi wae lan kapan wae. Pilih unsur sing bakal diteliti langsung ing model 3D, ngetrapake saringan akeh lan entuk kabeh informasi babagan sifat.

ngobrol karo spesialis

Gunakake aplikasi Ponsel
operate pesenan kerja

Terusake rincian urutan karya, lan nglakokake pemeriksaan lapangan adhedhasar dhaptar dhaptar pangopènan sing disesuaikan langsung ing piranti seluler. Aja kuwatir babagan sambungan internet, app kita duwe dhukungan offline lan sinkronisasi otomatis.

Gunakake aplikasi Ponsel kanggo ngoperasikake pesenan kerja

Terusake rincian urutan karya, lan nglakokake pemeriksaan lapangan adhedhasar dhaptar dhaptar pangopènan sing disesuaikan langsung ing piranti seluler. Aja kuwatir babagan sambungan internet, app kita duwe dhukungan offline lan sinkronisasi otomatis.

golek demo

Gunakake aplikasi Ponsel kanggo ngoperasikake pesenan kerja

Terusake rincian urutan karya, lan nglakokake pemeriksaan lapangan adhedhasar dhaptar dhaptar pangopènan sing disesuaikan langsung ing piranti seluler. Aja kuwatir babagan sambungan internet, app kita duwe dhukungan offline lan sinkronisasi otomatis.

golek demo

Otomatis budget pangopènan

Sawise kembar digital diwenehake informasi. Piranti lunak kasebut nggunakake Intelligence Ponggawa kanggo Ngoperomatisake anggaran pangopènan, lan prédhiksi babagan korosiasi korosi aset kasebut nalika tanggal.

golek demo

Otomatis budget pangopènan

Sawise kembar digital diwenehake informasi. Piranti lunak kasebut nggunakake Intelligence Ponggawa kanggo Ngoperomatisake anggaran pangopènan, lan prédhiksi babagan korosiasi korosi aset kasebut nalika tanggal.

golek demo

Otomatis budget pangopènan

Sawise kembar digital diwenehake informasi. Piranti lunak kasebut nggunakake Intelligence Ponggawa kanggo Ngoperomatisake anggaran pangopènan, lan prédhiksi babagan korosiasi korosi aset kasebut nalika tanggal.

golek demo

KITA NGANGGO
TRANSFORMASI DIGITAL ING INDUSTRI ANDA

Temokake ing ngendi kita bisa nulungi saben bagean

Minyak dan Gas

  • Manajemen integritas aset luar negeri

  • Korosi ing Platform lan sistem top FPSO
  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas aset penapisan

  • Korosi internal ing sistem proses

  • Korosi internal ing saluran

  • Efisien sing nggunakake korporat sing ora efisien

Pulp lan Paper

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses

Petrochemical

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses
  • Korosi internal ing sistem proses

Minning

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa

  • Korosi ing proses
  • Korosi internal ing saluran

Perusahaan baja

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses

Sistem banyu

  • Korosi internal ing sistem banyu industri

  • Korosi ing sistem perawatan banyu
  • Korosi ing sistem efluen

  • Efisien sing nggunakake korporat sing ora efisien

KITA NGANGGO
TRANSFORMASI DIGITAL ING INDUSTRI ANDA

Temokake ing ngendi kita bisa nulungi saben bagean

Minyak dan Gas

  • Manajemen integritas aset luar negeri

  • Korosi ing Platform lan sistem top FPSO
  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas aset penapisan

  • Korosi internal ing sistem proses

  • Korosi internal ing saluran

  • Efisien sing nggunakake korporat sing ora efisien

Pulp lan Paper

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses

Petrochemical

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses
  • Korosi internal ing sistem proses

Minning

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa

  • Korosi ing proses
  • Korosi internal ing saluran

Perusahaan baja

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses

Sistem banyu

  • Korosi internal ing sistem banyu industri

  • Korosi ing sistem perawatan banyu
  • Korosi ing sistem efluen

  • Efisien sing nggunakake korporat sing ora efisien

KITA NGANGGO
TRANSFORMASI DIGITAL ING INDUSTRI ANDA

Temokake ing ngendi kita bisa nulungi saben bagean

Minyak dan Gas

  • Manajemen integritas aset luar negeri

  • Korosi ing Platform lan sistem top FPSO
  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas aset penapisan

  • Korosi internal ing sistem proses

  • Korosi internal ing saluran

  • Efisien sing nggunakake korporat sing ora efisien

Pulp lan Paper

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses

Petrochemical

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses
  • Korosi internal ing sistem proses

Minning

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa

  • Korosi ing proses
  • Korosi internal ing saluran

Perusahaan baja

  • Manajemen integritas aset tanduran

  • Manajemen Korosi Atmosfer

  • Manajemen integritas lapisan lan Lukisan

  • Struktur fabrikasi, pemasangan lan pamriksa
  • Korosi ing proses

Sistem banyu

  • Korosi internal ing sistem banyu industri

  • Korosi ing sistem perawatan banyu
  • Korosi ing sistem efluen

  • Efisien sing nggunakake korporat sing ora efisien

OUR COMPANY IS TRUSTED BY:

OUR COMPANY IS TRUSTED BY:

OUR COMPANY IS TRUSTED BY:

Sinau luwih lengkap babagan kemitraan iki
Sinau luwih lengkap babagan kemitraan iki
Sinau luwih lengkap babagan kemitraan iki

Munggah INNOVASI

Lengganan newsletter kanggo konten transformasi digital eksklusif lan tetep dilaporake babagan teknologi pungkasan Vidya.

Munggah INNOVASI

Lengganan newsletter kanggo konten transformasi digital eksklusif lan tetep dilaporake babagan teknologi pungkasan Vidya.

Munggah INNOVASI

Lengganan newsletter kanggo konten transformasi digital eksklusif lan tetep dilaporake babagan teknologi pungkasan Vidya.