PENGURUSAN INTEGRITI ASET

UNTUK TANAMAN INDUSTRI

Solusi kembar digital dirancang pikeun ngaoptimalkeun pamariksaan sareng kagiatan pangropéa pikeun strategi anu langkung éfisién dina penilaian integritas

ngobrol jeung spesialis

PENGURUSAN INTEGRITI ASET

UNTUK TANAMAN INDUSTRI

Solusi kembar digital dirancang pikeun ngaoptimalkeun pamariksaan sareng kagiatan pangropéa pikeun strategi anu langkung éfisién dina penilaian integritas

ngobrol jeung spesialis

modul

Teknologi kami idéal pikeun sababaraha disiplin, mendakan solusi anu paling idéal pikeun prosés anjeun.

Manajemén palapis

Struktur integritas

Peralatan integritas

Pangropéa Listrik

Pangropéa mékanis

fabrikasi

Kontrol anjeun

Kembar Digital online

Ngahayangkeun sareng ngamanipulasi kembar digital anjeun di mana waé sareng iraha waé. Pilih unsur anu tiasa ditaliti langsung dina modél 3D, nerapkeun saringan cacak sareng nampi sadaya inpormasi ngeunaan sifatna.

modul

Teknologi kami idéal pikeun sababaraha disiplin, mendakan solusi anu paling idéal pikeun prosés anjeun.

  • Manajemén palapis

  • Struktur integritas

  • Peralatan integritas

  • Pangropéa Listrik

  • Pangropéa mékanis

  • fabrikasi

meunang demo

Ngadalikeun Kembar Digital anjeun online

Ngahayangkeun sareng ngamanipulasi kembar digital anjeun di mana waé sareng iraha waé. Pilih unsur anu tiasa ditaliti langsung dina modél 3D, nerapkeun saringan cacak sareng nampi sadaya inpormasi ngeunaan sifatna.

meunang demo

modul

Teknologi kami idéal pikeun sababaraha disiplin, mendakan solusi anu paling idéal pikeun prosés anjeun.

meunang demo

Ngadalikeun Kembar Digital anjeun online

Ngahayangkeun sareng ngamanipulasi kembar digital anjeun di mana waé sareng iraha waé. Pilih unsur anu tiasa ditaliti langsung dina modél 3D, nerapkeun saringan cacak sareng nampi sadaya inpormasi ngeunaan sifatna.

ngobrol jeung spesialis

Anggo aplikasi Mobile pikeun
beroperasi pesenan damel

Teraskeun sareng rincian urutan karya, sareng ngalirkeun pamariksaan dumasar kana daptar pangropéa disesuaikan langsung dina alat sélulér anu sanés. Entong hariwang ngeunaan sambungan internét, aplikasi kami ngagaduhan dukungan offline sareng singkronisasi otomatis.

Anggo aplikasi Ponsel kanggo ngoperasikeun pesenan kerja

Teraskeun sareng rincian urutan karya, sareng ngalirkeun pamariksaan dumasar kana daptar pangropéa disesuaikan langsung dina alat sélulér anu sanés. Entong hariwang ngeunaan sambungan internét, aplikasi kami ngagaduhan dukungan offline sareng singkronisasi otomatis.

meunang demo

Anggo aplikasi Ponsel kanggo ngoperasikeun pesenan kerja

Teraskeun sareng rincian urutan karya, sareng ngalirkeun pamariksaan dumasar kana daptar pangropéa disesuaikan langsung dina alat sélulér anu sanés. Entong hariwang ngeunaan sambungan internét, aplikasi kami ngagaduhan dukungan offline sareng singkronisasi otomatis.

meunang demo

Ngajalankeun otomatis anggaran pangropéa

Sakali kembar digital disayogikeun ku inpormasi. Software nganggo intelijen Ponggawa pikeun Ngajalankeun anggaran pangropéa, sareng ngaduga kaayaan korosi kakirangan aset dina iraha waé.

meunang demo

Ngajalankeun otomatis anggaran pangropéa

Sakali kembar digital disayogikeun ku inpormasi. Software nganggo intelijen Ponggawa pikeun Ngajalankeun anggaran pangropéa, sareng ngaduga kaayaan korosi kakirangan aset dina iraha waé.

meunang demo

Ngajalankeun otomatis anggaran pangropéa

Sakali kembar digital disayogikeun ku inpormasi. Software nganggo intelijen Ponggawa pikeun Ngajalankeun anggaran pangropéa, sareng ngaduga kaayaan korosi kakirangan aset dina iraha waé.

meunang demo

Urang ngangguhkeun
TRANSFORMASI DIGITAL TO INDUSTRI ANDA

Panggihan dimana urang tiasa ngabantosan dina unggal bagean

Minyak sarta Gas

  • Manajemén integritas aset luar negeri

  • Korosi di Platform sareng sistem topeng FPSO
  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas aset kilang

  • Korosi internal dina sistem prosés

  • Korosi internal dina saluran

  • Éfisién nganggo korén sambetan

Bubur na Paper

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés

pétrokimia

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés
  • Korosi internal dina sistem prosés

Panambang

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan

  • Korosi dina prosés
  • Korosi internal dina saluran

Baja Téknik

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés

Sistem cai

  • Korosi internal dina sistem cai industri

  • Korosi dina sistem perawatan cai
  • Korosi dina sistem effluent

  • Éfisién nganggo korén sambetan

Urang ngangguhkeun
TRANSFORMASI DIGITAL TO INDUSTRI ANDA

Panggihan dimana urang tiasa ngabantosan dina unggal bagean

Minyak sarta Gas

  • Manajemén integritas aset luar negeri

  • Korosi di Platform sareng sistem topeng FPSO
  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas aset kilang

  • Korosi internal dina sistem prosés

  • Korosi internal dina saluran

  • Éfisién nganggo korén sambetan

Bubur na Paper

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés

pétrokimia

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés
  • Korosi internal dina sistem prosés

Panambang

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan

  • Korosi dina prosés
  • Korosi internal dina saluran

Baja Téknik

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés

Sistem cai

  • Korosi internal dina sistem cai industri

  • Korosi dina sistem perawatan cai
  • Korosi dina sistem effluent

  • Éfisién nganggo korén sambetan

Urang ngangguhkeun
TRANSFORMASI DIGITAL TO INDUSTRI ANDA

Panggihan dimana urang tiasa ngabantosan dina unggal bagean

Minyak sarta Gas

  • Manajemén integritas aset luar negeri

  • Korosi di Platform sareng sistem topeng FPSO
  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas aset kilang

  • Korosi internal dina sistem prosés

  • Korosi internal dina saluran

  • Éfisién nganggo korén sambetan

Bubur na Paper

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés

pétrokimia

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés
  • Korosi internal dina sistem prosés

Panambang

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan

  • Korosi dina prosés
  • Korosi internal dina saluran

Baja Téknik

  • Manajemén integritas aset tanaga

  • Manajemén Korosi Atmosfer

  • Manajemén integritas Palapis sareng Lukisan

  • Struktur fabrikasi, papanggihan sareng manajemén pamariksaan
  • Korosi dina prosés

Sistem cai

  • Korosi internal dina sistem cai industri

  • Korosi dina sistem perawatan cai
  • Korosi dina sistem effluent

  • Éfisién nganggo korén sambetan

OUR KOMPUTER INI TRUSTED OLEH:

OUR KOMPUTER INI TRUSTED OLEH:

OUR KOMPUTER INI TRUSTED OLEH:

Diajar langkung seueur ngeunaan partnership ieu
Diajar langkung seueur ngeunaan partnership ieu
Diajar langkung seueur ngeunaan partnership ieu

TINGKAT INNOVASI

Ngalanggan newsletter kami pikeun eusi transformasi digital ekslusif sareng tetep ngawartosan dina téknologi pang anyarna Vidya.

TINGKAT INNOVASI

Ngalanggan newsletter kami pikeun eusi transformasi digital ekslusif sareng tetep ngawartosan dina téknologi pang anyarna Vidya.

TINGKAT INNOVASI

Ngalanggan newsletter kami pikeun eusi transformasi digital ekslusif sareng tetep ngawartosan dina téknologi pang anyarna Vidya.